Търсене:

Награда „Строител на годината”

 „Строител на годината” за 2020 година е престижната награда, с която Камарата на строителите, ОП Стара Загора награди Строителна механизация АД . Тя е в раздел Строежи IV група и е за  успешно изпълнени инфраструктурни проекти в Мароко. 

„Строител на годината” за 2020 година е престижната награда, с която Камарата на строителите, ОП Стара Загора награди Строителна механизация АД . Тя е в раздел Строежи IV група и е за  успешно изпълнени инфраструктурни проекти в Мароко. През 2019 българската компания рехабилитира  част от тръбопроводите на старинната част на град Бужаад, която е под защитата на ЮНЕСКО, и на град Ифран, който е  популярен световен курорт, приютил  резиденция на краля на Мароко, и най- елитното в страната висше учебно заведение- Американския университет, построен през 1990 година.

Строителна механизация АД получава званието „Строител на годината” от КСБ ОП Стара Загора за трети път- веднъж през 2015 за изпълнен сложен проект в София и през 2017 г. за стратегически проект в Казахстан.