Търсене:

Направление “Сервиз”

Направление „Сервиз” извършва ремонт на възли и агрегати, както и цялостно рециклиране на пътно- строителна и земеделска техника. Фирмата разполага с мобилно оборудване за диагностика на място при клиента и извършва директен внос от производителите на резервни части.

Направлението се състои от следните отдели:

 

ХИДРАВЛИЧНИ СИСТЕМИ И АГРЕГАТИ

Извършва диагностика и ремонт на хидравлични системи, възли и агрегати (зъбни, аксиално-бутални, хидромотори, помпи, разпределители, клапани, цилиндри).

Отдела разполага с тестер за хидравлични помпи и хидромотори и стендове за изпитание на отремонтираните изделия.

СИЛОВИ АГРЕГАТИ

Извършва ремонт (частен и пълен основен) на двигатели, скоростни кутии (механични, тип “power shuttle” и тип “power shift”) и мостове на строителни машини, както и ремонт на електрически системи. 

МЕХАНИЧНИ ОБРАБОТКИ

Извършва възстановяване на шарнирни връзки на корпусни детайли (рами, стрели, кофи) на строителни машини с портативен борверг, производство на оси и втулки за шарнирни връзки; ремонт и възстановяване или изработка на детайли .

ЗАВАРЯВАНЕ

Извършва ремонти и възстановяване на рами, стрели, кофи; заваряване на чугун, алуминий и специални стомани, нанасяне на износоустойчиви покрития, плазмено прахово наваряване и плазмено рязане.

 

 

 

Снимки
Рециклиране на JCB
Рециклиране на стрела RH90
Рециклиране на EIMKO
Рециклиране на Volvo