Търсене:

NO-DIG BERLIN 2013 от 23-ти до 26 април в изложбен център Messe Berlin

От 23-ти до 26 април 2013 в изложбен център Messe Berlin, в немската столица, ще се проведе международното изложение и конференция за безизкопни технологии No-Dig Berlin 2013. За пореден път Строителна механизация АД ще вземе участие.

Международното изложение No-Dig Berlin се организира от Немското общество за безизкопни технологии и със специалната подкрепа на Международното общество за безизкопни технологии. Събитието е престижна трибуна за много частни компании, свързани с приложението на безизкопните технологии, производството на машини и оборудване за тях, както и за неправителствените организации, свързани с тяхното популяризиране и развитие.

No-Dig Berlin традиционно се провежда съвместно с международния воден форум Wasser Berlin, който съчетава промишлено изложение с научен конгрес в сферата на добива и дистрибуцията на прясна вода и пречистването на отпадъчни води.

Тази година Строителна механизация АД ще представи пред гостите на изложението проектираното и произведено от нея оборудване за безизкопна рехабилитация на тръбопроводи по метода „Облицовка с втвърдяване на място”. На същия форум през 2011 фирмата беше наградена с най-престижната за безизкопната общност награда за успешно изпълнен проект No-Dig Award 2011.

Българска асоциация за безизкопни технологии /БАТТ/ също ще участва на престижния форум. Асоциацията ще бъде на разположение на всички изложители, и ще представи дейността си и постиженията на страната ни в безизкопните технологии на собствен щанд в изложбения център Messe Berlin.

Заповядайте, на щанда на Строителна механизация АД № 213 и на БАТТ № 112 в зала 1.2 на изложбен център Messe Berlin.

www.nodigberlin2013.com